It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Suzeta Sensitive NUK

  • 100% silicon foarte moale
  • Formă originală NUK, realizată după modelul mamelonului mamei în timp ce alăptează 
  • Tetină foarte moale pentru a reduce riscul alinierii nepotrivite a dinților și a maxilarului
  • 0-6 / 6-18 luni, fără BPA, 2 bucăți per pachet
  • Disponibilă în diferite culori
  • 0 - 18 m

Suzeta Sensitive NUK, 100% silicon moale, 0-18 luni, fără BPA, 2 bucăți

Suzeta Sensitive NUK, din silicon: Delicată cu cei dragi 

Când cei mici se nasc, pielea lor delicată este foarte sensibilă. Acesta este motivul pentru care am creat Suzeta Sensitive NUK din silicon. Această suzetă este realizată din 100% silicon foarte moale și, de aceea, este delicată cu pielea sensibilă a copilului. Datorită formei sale flexibile și ușor curbate, se mulează ca o a doua piele pe fața copilului. În plus, nasul copilului nu este acoperit și, astfel, respirația nu este îngreunată.

Suzeta Sensitive NUK din silicon este disponibilă în mai multe culori. Design-ul suzetelor din silicon este versatil, astfel încât fiecare versiune se potrivește cu orice stil vestimentar. Cutia de depozitare poate fi folosită ca și cutie de transport, dar și pentru sterilizare în cuptorul cu microunde. Suzeta este potrivită nou-născuților și micilor aventurieri până la vârsta de 18 luni. Astfel, cei mici primesc un start blând în viețile lor interesante!

Suzetele NUK: Natura este modelul nostru

Întrucât startul în viață este deosebit de interesant pentru cei mici, este important pentru noi, cei de la NUK, ca ei să se simtă mereu bine și să se dezvolte liber. Forma specială a suzetelor oferă un sentiment de bine: tetina nu este doar foarte moale, însă este și creată considerând mamelonul mamei când alăptează. Forma susține miscările naturale de supt, fapt important, nu doar pentru hrănire, dar și pentru abilități importante de învățare. Pe parcursul acestui proces instinctiv, bebelușii își coordonează mulți mușchi, pe care îi folosesc simultan. Au nevoie de acești mușchi pentru a înghiți, a mesteca și a vorbi corespunzător.

Pe măsură ce micuții cresc, maxilarele și palatul gurii cresc, de asemenea. De aceea, Suzeta Sensitive NUK din silicon este disponibilă în două mărimi astfel încât mărimea potrivită să poate fi aleasă pentru vârsta și etapa de creștere corespunzătoare. Datorită formei sale, a mărimii și a materialului, tetina foarte moale a suzetei se adaptează comfortabil în gura copilului și oferă spațiu suficient pentru mișcări de supt, dar și pentru limbă și dinți. Acest fapt reduce riscul alinierii nepotrivite a dinților sau a maxilarului. Experții sunt, de asemenea, convinși: 90% dintre pediatri ce au participat la studiu ar recomanda unui prieten suzeta de la NUK, prietenoasă cu maxilarul.*

*Studiu de Piață Independent, 50 pediatri, Germania 2018

Sustenabilitate din iubire: suzeta din silicon cu o cutie de depozitare reutilizabilă 

Sustenabilitatea este o prioritatea pentru noi. Dorim să oferim părinților șansa de a reutiliza ambalajele noastre, în loc să le arunce. De aceea, fiecare Suzetă NUK este acum disponibilă într-o cutie rezistentă, reutilizabilă, ce menține suzeta curată și protejată - soluția ideală în călătorii sau la plimbare pentru a evita ca însoțitorul favorit al copilului să se murdărească sau să se ude.