It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Suzeta Signature Night NUK

  • Suzetă ortodontică NUK - pentu dezvoltarea sănătoasă a gurii copilului 
  • Cu o bază sub formă de inimă, cu margini moi și inel de apucare modern  - cu efect de strălucire în întuneric
  • Gât subțire și îngust al tetinei - reduce presiunea asupra dinților și a maxilarului
  • Vârf plat și parte inferioară netedă - pentru o senzație placută în gură și suficient spațiu pentru mișcări naturale  
  • Cutie de depozitare reutilizabilă, 2 per pachet
  • Vârsta 0-6 / 6-18 / 18-36 luni, fără BPA
  • 0 - 36 m

Suzeta Signature Night NUK, din silicon, potrivită pentru maxilar, 2 per pachet 

Suzeta cu efect de strălucire în întuneric

Suzetele Signature Night NUK îi ajută pe copii să găsească ușor drumul către Tărâmul Viselor. Datorită unui material ce luminează, sigur pentru copii, suzetele strălucesc discret în întuneric și pot fi ușor găsite chiar și noaptea. 

Suzeta Signature NUK: Modelată de natură. Realizată cu dragoste. 

Doar privește chipul acelui chip! Este expresia inconfundabilă a copiilor ce iși satisfac dorința înnăscută de a suge. Suzetele Signature NUK răspund acestei nevoi naturale prin forma complet naturală NUK. Originalul.

Este realizată după modelul mamelonului mamei când alăptează, deci susține dezvoltarea sănătoasă a gurii. Pentru că este dovedit: prin supt nu este asigurat doar aportul de hrană, ci și dezvoltarea abilităților importante, precum maniera corectă de a înghiți, de a mesteca și, de asemenea, de a vorbi.

Suzeta Signature NUK este atât de plată, de subțire și de îngustă încât se potrivește perfect în gura micuților și oferă limbii îndeajuns spațiu pentru mișcări naturale.

100% dintre ortodonți recunosc că aceasta este forma potrivită și confirmă că Suzetele NUK nu cauzează anomalii dentare sau probleme la nivelul maxilarului.* 

Acum, populara Suzetă NUK are și o înfățișare atrăgătoare, cu o bază în formă de inimă și cu un inel de apucare modern. Făcând micul chip al copilului să arate și mai drăgălaș. 

*Studiu de Piață Independent; 50 ortodonți; 50 pediatri; 50 moașe; Germania 2017 

De dragul sustenabilității: Suzeta NUK cu o cutie de depozitare reutilizabilă 

Sustenabilitatea este o prioritatea pentru noi. Dorim să oferim părinților șansa de a reutiliza ambalajele noastre în loc să le arunce. De aceea, fiecare Suzetă NUK este acum disponibilă într-o cutie rezistentă, reutilizabilă, ce menține suzeta curată și protejată - soluția ideală în călătorii sau la plimbare pentru a evita ca însoțitorul favorit al copilului să se murdărească sau se se ude. În plus, este potrivită pentru curățarea igienică în cuptorul cu microunde.

Suzetele NUK sunt realizate 100% în Germania. Bineînțeles, fără BPA și respectă Standardul European de Siguranță EN1400.