It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Suzeta Signature Classic NUK

  • Suzetă ortodontică NUK - pentu dezvoltarea sănătoasă a gurii copilului 
  • Cu o bază sub formă de inimă, cu margini moi și inel modern de apucare 
  • Tetină cu gât subțire și îngust - reduce presiunea asupra dinților și a maxilarului
  • Tetină cu vârf plat și parte inferioară netedă - pentru o senzație placută în gură și suficient spațiu pentru mișcări naturale  
  • Cutie de depozitare reutilizabilă, 2 per pachet 
  • Vârsta: 0-6 / 6-18 / 18-36 luni, fără BPA
  • 0 - 36 m

Suzeta Signature NUK, din silicon, potrivită pentru maxilar, 2 bucăți. 

Modelată de natură. Realizată cu dragoste. 

Doar privește chipul acelui copil. Este expresia inconfundabilă a copiilor ce iși iubesc suzetele. 

Suzeta Signature NUK este realizată după modelul mamelonului mamei când alăptează, deci susține dezvoltarea sănătoasă a gurii. Pentru că este dovedit: prin supt nu este asigurat doar aportul de hrană, ci și dezvoltarea abilităților importante, precum maniera corectă de a înghiți, de a mesteca și, de asemenea, de a vorbi.

Suzeta Signature NUK este atât de plată, de subțire și de îngustă încât se potrivește perfect în gura micuților și oferă limbii îndeajuns spațiu pentru mișcări naturale.

100% dintre ortodonți recunosc că aceasta este forma potrivită și confirmă că Suzetele NUK nu cauzează anomalii dentare sau probleme la nivelul maxilarului.* 

Acum, populara Suzetă NUK are și o înfățișare atrăgătoare, cu o bază în formă de inimă și cu un inel modern de apucare. Făcând micul chip al copilului să arate și mai drăgălaș. 

*Studiu de Piață Independent; 50 ortodonți; 50 pediatri; 50 moașe; Germania 2017 

De dragul sustenabilității: Suzeta NUK într-o cutie de depozitare reutilizabilă 

Sustenabilitatea este o prioritatea pentru noi. Dorim să oferim părinților șansa de a reutiliza ambalajele noastre, în loc să le arunce. De aceea, fiecare Suzetă NUK este acum disponibilă într-o cutie rezistentă, reutilizabilă, ce menține suzeta curată și protejată - soluția ideală în călătorii sau la plimbare, pentru a evita ca însoțitorul favorit al copilului să se murdărească sau să se ude. În plus, este potrivită pentru curățarea igienică în cuptorul cu microunde.

Suzetele NUK sunt realizate 100% în Germania. Bineînțeles, fără BPA și respectă Standardul European de Siguranță EN1400.