It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Pompa Manuală pentru Sân Soft & Easy NUK

  • Potrivire optimă și masaj plăcut datorită pernei extra-moale din silicon 
  • Puține componente - utilizare și curățare simplă
  • Extrage laptele fără probleme; poate fi utilizată înainte de alăptare pentru a stimula curgerea
  • Presiune aplicată prin extragerea ușoară corectează mameloanele inversate 

Fără îndoială, alăptarea este cel mai bun lucru pe care o mamă îl poate face pentru copilul ei. Însă, există situații în care mamele nu își pot alăpta sa-si alapteze bebelușii.

Pentru acele momente, pompele de sân reprezintă o alternativă utilă. Poți extrage laptele matern atât de sănătos pentru copilul tău pe care poți să-l păstrezi pentru a hrăni bebelușul mai târziu. Acest lucru îți permite să câștigi puțin mai multă libertate. 

Acesta este motivul pentru care NUK a dezvoltat Pompa Manuală pentru Sân Soft & Easy, care extrage laptele fără probleme și este potrivită pentru utilizarea ocazională. Perna extra-moale din silicon, texturată, asigură o potrivire optimă și o senzație plăcută de masaj. Având doar câteva piese în compoziție, pompa este ușor de utilizat și foarte simplu de curăța. Baza larga ii asigura stabilitate.

NOU! Pentru a oferi mamelor o flexibilitate mai mare, cilindrul pompei pentru sân poate fi de acum folosit ca biberon pentru bebeluși. Cilindrul se potrivește cu toate tetinele Classic NUK și cu inelul de înșurubare Classic NUK. Tetina Classic NUK și inelul de înșurubare nu sunt incluse.

Soft & Easy NUK: Pentru mai multă libertate atunci când alăptezi.