It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Lanț Suzetă NUK

  • Clips practic care se deschide și se închide ușor
  • Datorită cârligului, suzeta poate fi prinsă ușor de lanț
  • Pentru suzete cu inel
  • Fabricat din plastic rezistent de calitate superioară, tritan și PE
  • Disponibil în trei variante

Lanț pentru Suzete NUK, cu clips, modalitatea ușoară și practică de a atașa suzeta de hainele copilului, fără BPA, 1 per pachet

Mulți dintre bunici, nași sau alte rude apropiate aleg să ofere cadou la botez un lanț pentru suzete, bineînțeles, alături de suzetele potivite pentru copil. Cu atât mai bine dacă, pe lângă faptul că este foarte practic, acesta are și un aspect drăguț. Cu noile Lanțuri pentru Suzete de la NUK, întotdeauna există ceva pentru fiecare copil: fluture pentru micii exploratori, mașini pentru piloții de curse sau coroană care este pe gustul tuturor. Motivele drăguțe ale lanțului pentru suzete oferă copiilor un stil aparte.

De ce să folosești un lanț pentru suzetă?

Lanțurile pentru suzete sunt foarte practice și previn căderea sau pierderea suzetei. Mulțumită clipsului, lanțul poate fi prins foarte ușor de hainele copilului, în timp ce suzeta este prinsă de lanț printr-un cârlig. Lanțurile pentru suzete de la NUK sunt fabricate dintr-un material sintetic de calitate superioară, incasabil, disponibil în mai multe variante grafice. Lanțurile sunt gata de folosire în orice moment și te asigură că suzeta rămâne întotdeauna acolo unde este prinsă. Mai mult decât atât, datorită aspectului drăguț, acestea sunt un accesoriu minunat, care se potrivește cu orice ținută vestimentară a copilului. 

De ce trebuie să țină cont părinții atunci când cumpără un lanț pentru suzete?

Majoritatea părinților se întreabă dacă siguranța copiilor lor este asigurată atunci când folosesc un lanț pentru suzeta. Raspunsul NUK este simplu: da – deoarece Lanțurile pentru Suzete de la NUK sunt în conformitate cu Standardele Europene de Siguranță, astfel, părinții le pot folosi fără nicio ezitare. Cu o singură observație: lanțurile nu ar trebui să fie folosite în pat, leagane sau țarcuri de joacă.

Lanțurile pentru Suzete NUK – modalitatea sigură pentru a ține suzetele la îndemână.