It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Suzeta Space NUK

  • Creată, în special, pentru pielea sensibilă a bebelușilor 
  • Permite circulația maximă a aerului datorită orificiilor extra-largi pentru ventilare 
  • Tetină cu gât subțire și îngust - reduce presiunea asupra dinților și a maxilarului
  • Tetină cu vârf plat și parte inferioară netedă - suficient spațiu pentru mișcări naturale
  • Cutie rezistentă de depozitare, reutilizabilă
  • Vârsta: 0-6 / 6-18 / 18-36 luni, fără BPA, 2 per pachet
  • 0 - 36 m

Suzeta Space NUK, din silicon, potrivită pentru maxilar, 2 bucăți per pachet 

Suzeta Space NUK, din silicon: permite pielii sensibile a bebelușilor să respire

Aer și grijă pentru piele! Pielea bebelușului tău este moale și sensibilă.  Bebelușii își iubesc suzetele însă, în unele cazuri, atunci când le folosesc, pielea lor se poate irita din cauza salivei. De aceea, am creat Suzetele Space NUK pentru a oferi pielii aer și spațiu pentru a respira. Un rezultat confirmat de 99% dintre mame.* 

Mulțumită design-ului unic, Suzeta Space NUK nu este doar blândă cu pielea copilului, ci arată și foarte atrăgător. Acum este disponibilă în mai multe tematici. 

Bineînțeles, tetina Suzetei Space NUK are forma originală NUK, realizată după modelul mamelonului mamei ce alăptează. Aceasta înseamnă că Suzetele NUK contribuie la dezvoltarea orală, sunt acceptate de 95% dintre copii** și nu creează confuzie cu mamelonul.**

Tetina este atât de plată, de subțire și de îngustă încât se potrivește perfect în gură și oferă limbii, dar și maxilarului, îndeajuns spațiu pentru mișcări naturale. Fapt confirmat de  moașe, pediatri și ortodonți**, dar și de mame***. Forma anatomică corectă NUK este ideală deoarece prin sugere nu este asigurat doar aportul de hrană, ci s-a demonstrat că astfel se dezvoltă abilități importante, cum ar fi modalitatea corectă de înghițire, de mestecare și, ulterior, de vorbire.

*Studiu de Piață Independent, 114 mame, Germania 2018.

**Studiu de Piață Independent, 50 ortodonți, 50 pediatri și 50 moașe, Germania 2017.

***Studiu de Piață Independent, 307 mame, Germania 2017

De dragul sustenabilității: Suzeta NUK într-o cutie de depozitare reutilizabilă

Sustenabilitatea este o prioritatea pentru noi. Dorim să oferim părinților șansa de a reutiliza ambalajele noastre, în loc să le arunce. De aceea, fiecare Suzetă NUK este acum disponibilă într-o cutie rezistentă, reutilizabilă, ce menține suzeta curată și protejată - soluția ideală în călătorii sau la plimbare, pentru a evita ca însoțitorul favorit al copilului să se murdărească sau să se ude. 

Suzetele NUK sunt realizate 100% în Germania. Bineînțeles, fără BPA și respectă Standardul European de Siguranță EN1400.