It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Cana Sports NUK cu Cioc Push-Pull, 450 ml, 24 luni+

  • Volum de 450 ml - ideală pentru sport sau joacă
  • Cioc "push-pull" pentru odeschidere și închidere ușoară
  • Realizată din polipropilenă rezistentă, fără BPA
  • Cu capac transparent de protecție și clips practic
  • Compatibilă cu accesoriile din gama First Choice NUK
  • from 24 m

Cana Sports NUK, volum de 450 ml, cu cioc din silicon Push-Pull, de la 24 luni, fără BPA 

Ce le place cel mai mult copiilor? Să exploreze, bineînțeles! Pe măsură ce cresc, copiii doresc tot mai mult să fie afară pentru a-și descoperi abilitățile în timp ce se joacă sau fac sport. În aceste momente este necesară o cană pentru ca cei mărișori să își potolească setea într-o manieră potrivită vârstei lor.

Cana Sport NUK

Cana Sports NUK are un volum de 450 ml și prin design-ul atrăgător, este însoțitorul perfect la joacă sau la activitățile sportive. Ciocul "push-pull" este ușor de deschis și de închis. Este realizat din silicon transparent, este rezistent și igienic - poate fi splălat în mașina de spălat vase. Folosind clips-ul inclus, cana poate fi, de exemplu, atașată la rucsac astfel încât copiii activi să aibă mâinile libere când se joacă.

Cana este realizată din polipropilenă rezistentă, fără BPA, și este compatibilă cu toate produsele din gama First Choice NUK. 

Cana Sports NUK: potolește setea de acțiune a copiilor mici!

 

Cănile NUK sunt conforme cu Standardul European de Siguranță EN14350.

Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile din interior. Vă rugăm să păstrați informațiile despre produs și articol / nr. LOT nr. pentru o viitoare utilizare. Cănile și ciocurile NUK sunt compatibile numai cu articolele din gama corespunzătoare.