It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Periuță de dinți Starter NUK, 12 luni+

  • Ideală pentru a-l învăța pe copil să se spele singur pe dinți
  • Atât capătul periuței, cât și perii moi, au o formă rotunjită
  • Mâner ergonomic anti-alunecare
  • Inelul de protecție previne introducerea periuței prea adânc în gură, și, de asemenea, poate fi folosit ca suport pentru periuță

Obisnuiește-ți copilul, cât mai timpuriu posibil, să aibă grija de dinții lui – ideal ar fi chiar înainte ca primii dinți să-i apară. Dacă părinții sunt atenți la igiena orală, încă de la început, dinții copilului se vor dezvolta sănătos și numărul cariilor care va apărea, pe viitor, va fi mult mai mic.

Periuța de dinți Starter de la NUK este ideală pentru a-i ajuta pe copii să învețe să-și curețe singuri dinții. Perii moi și rotunzi protejează gingiile sensibilie și mânerul anti-alunecare le permite părintilor să țină și ei peria, în același timp. Inelul de protecție previne introducerea periuței prea adânc în gură și, de asemenea, poate fi folos și ca suport pentru periuță.

Pentru o îngrijire orală corectă, încă de la început, Periuța de dinți Starter NUK – pentru o curățare corectă a dinților.