It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Cana Trainer NUK cu cioc de băut, 230 ml, 6 luni+

  • Volum de 230 ml, pentru copiii de peste 6 luni
  • Cu cioc moale de băut, blând cu palatul gurii 
  • Cu mânere ergonomice - ușor de ținut
  • Realizată din material robust (PP), fără BPA 
  • Din gama Căni Evolution NUK, disponibilă în diferite culori
  • from 6 m

Cana Trainer NUK 230 ml, cu cioc moale de băut, anti-curgere, de la 6 luni, fără BPA 

Cana Trainer NUK: Să înveți să bei este ușor

Să învețe să bea singur este unul dintre cei mai importanți pași în dezvoltarea unui bebeluș. Cana Trainer NUK este un început bun, în acest sens. Este potrivită pentru copiii cu vârsta de peste 6 luni și este concepută pentru a satisface nevoile celor mici. Cana Trainer NUK susține tranziția ușoară către prima cană: are un cioc de băut deosebit de moale, care este delicat cu gingiile și palatul gurii copilului. În plus, pentru a preveni curgerile nedorite, această cană NUK este 100% anti-curgere. Toate acestea, transformă procesul de a învăța să bea din cană într-o  experiență minunată pentru micii noștri aventurieri. 

Cana Trainer NUK - ușor de ținut în mână și plăcută la atingere

Mânuțele și degețelele pot ține cu ușurință mânerele ergonomice ale cănii.  De asemenea, Cana este prevăzută și cu un sistem de ventilare ce asigură curgerea lichidului. Cana este realizată dintr-un material rezistent, de calitate superioară, 100% fără BPA. Cana Trainer NUK poate fi curățată în mașina de spălat vase. Este compusă din câteva părți individuale care pot fi ușor demontate și remontate.

Cana Trainer NUK este disponibilă în diferite culori, cu elemente grafice atrăgătoare - ceea ce face procesul de învățare mult mai distractiv.

Cana de băut NUK este compatibilă cu toate elementele din gama Cănilor Evolution NUK.

Cănile de băut NUK: înveți ușor să bei, în 3 moduri 

Să învețe să bea singur este unul dintre cei mai importanți pași în dezvoltarea unui bebeluș și este o adevărată provocare pentru răbdare și abilitate.

Acesta este motivul pentru care am dezvoltat Cănile Evolution NUK: trei căni de băut NUK, care pot fi echipate cu diferite capace și astfel pot crește odată cu copilul.

Fiecare capac este conceput pentru a se potrivi cu o etapă de învățare diferită și poate fi schimbat fără efort, pe măsură ce abilitățile bebelușului cresc - individual și adaptat ritmului de învățare al celor mici.

Toate cele trei capace sunt 100% anti-curgere și sunt incluse în Setul Căni Evolution All-in-1: Descoperă cana care crește împreună cu cel mic!