It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Set Periuțe de Dinți Training NUK, 6 luni+

  • Îi învață, pas cu pas, pe copii să-și spele dinții
  • Pasul 1: Periuța Brush-and-Bite Trainer NUK pentru masaj pe perioada erupției dentare
  • Pasul 2: Periuța Brushing Trainer NUK cu peri moi, din cauciuc rezistent, perfectă pentru prima spălare a dinților
  • Mânere anti-aluncare
  • Inelul de protecție previne introducerea periuței prea adânc în gura copilului și, de asemenea, poate fi folosit ca suport pentru periuță

Obisnuiește-ți copilul, cât mai timpuriu posibil, să aibă grija de dinții lui – ideal ar fi chiar înainte ca primii dinți să-i apară. Dacă părinții sunt atenți la igiena orală, încă de la început, dinții copilului se vor dezvolta sănătos și numărul cariilor care va apărea, pe viitor, va fi mult mai mic. Setul de periuțe de dinți Training de la NUK este ideal pentru învățarea copiilor să-și spele dinții pas cu pas. Peria Brush-and-Bite Trainer masează ușor gingiile și palatul gurii și calmează durerile cauzate de erupția dentară. Peria Brushing Trainer are dinți moi, din cauciuc rezistent, cu ajutorul cărora poți curăța ușor primii dinți vizibili. În același timp, copilul tău învață mișcările corecte pentru spălarea dinților.

Ambele perii au mânere anti-alunecare. Setul conține și un inel de protecție care previne introducerea periuței prea adânc în gură. De asemenea, acesta poate fi folosit și ca suport pentru periuță.