It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Suzeta Trendline Baby Rose & Blue NUK, din latex

  • Formă originală NUK îmbunătațită – realizată după modelul mamelonului mamei în timpul alăptării, care se potrivește perfect în gura bebelușului
  • Tetină cu gât subțire și îngust - reduce presiunea asupra dinților și a maxilarului
  • Vârf plat și parte inferioară netedă; senzație plăcută în gură; suficient spațiu pentru mișcări naturale
  • Cutie rezistentă de depozitare, reutilizabilă
  • Vârsta 0-6 / 6-18 luni, fără BPA, 2 per pachet
Detalii

Noua Suzetă Trendline Baby Rose & Blue NUK, din latex: realizată după modelul mamelonului mamei în timpul alăptării 

Copilul tău experimentează multe aventuri palpitante în fiecare zi. Pe parcursul acestora, o suzetă este întotdeauna un prieten de încredere care îi oferă copilului un sentiment de siguranță și care îl poate calma. Indiferent daca este vorba de fețe, sunete sau împrejurimi nefamiliare care ți-au tulburat micuțul, cu siguranță, suzeta îl va relaxa rapid.

Pentru a îmbunătăți acest element care îl ajută pe micuț să se simtă mai bine, cei de la NUK, inventatorii suzetei potrivite pentru maxilar, au transformat forma originală a suzetei într-una chiar mai bună.

Aceasta este realizată după modelul mamelonului mamei în timpul alăptării, potrivindu-se optim în gura bebelușului. Special la această suzetă este faptul că: este deosebit de subțire și îngustă, astfel reducând presiunea asupra dinților și a maxilarului. Vârful suzetei plat și partea inferioară netedă asigură o senzație plăcută în gură și oferă limbii suficient spațiu pentru mișcări naturale.

Suzetele NUK se potrivesc optim în gura copiilor și, prin urmare, sunt acceptate foarte ușor de aceștia.* În acest fel, oferă relaxare atât copiilor, cât și părinților.

Recomandată de experți: noile Suzete NUK calmează mai bine ca oricând

Dezvoltarea sănătoasă a copilului tău este foarte importantă pentru noi. De aceea, ne-ar plăcea ca fiecare copil să aibă o suzetă care este potrivită pentru maxilar. Prin dezvoltarea ulterioară a formei originale NUK potrivită pentru maxilar și, în concordanță cu cele mai recente descoperiri medicale, noua Suzetă NUK calmează mai bine ca oricând, datorită formei sale familiare. Mamele care alăptează ne-au confirmat că suzeta NUK nu afectează alăptarea*. De asemenea, îi oferă și mamei o perioadă de liniște și de relaxare.

În plus, datorită vârfului îngust, plat și subtire, suzetele NUK nu provoacă probleme dentare sau la nivelul maxilarului. Reduc presiunea asupra dinților și asupra maxilarului și lasă limbii suficient spațiu pentru mișcări naturale - încă două motive pentru care suzeta NUK este foarte apreciată și recomandată de către moașe, pediatri și medici ortodonți.

Rezultatele testelor sunt, de asemenea, în favoarea noii suzete: 100% dintre medicii ortodonți au confirmat faptul că noua suzetă NUK nu provoacă probleme, cum ar fi nealinierea dinților, dinți strâmbi sau probleme la nivelul maxilarului**, 95% dintre copii accepta suzeta NUK*, 90% dintre mame o recomandă și altora* și 92% dintre mamele care alăptează confirmă că noua suzetă NUK nu afectează alăptarea*.

* Studiu de Piață Independent, 307 mame, Germania 2017
**Studiu de Piață Independent, 50 ortodonți, 50 pediatri și 50 moașe, Germania 2017

Suzetă Trendline Baby Rose & Blue NUK, din latex - aspect delicat cu elemente grafice drăgălașe

Nu doar culorile delicate și elementele grafice drăgălașe ale Suzetei Trendline Baby Rose & Blue din Colecția Baby Rose & Blue NUK te vor cuceri. 

Forma sa antomică cu buton plat previne apariția semnelor de presiune când bebelușul stă pe burtă sau pe o parte, ceea ce face suzeta prietenul ideal atunci cînd cel mic adoarme. Inelul suzetei este realizat din polipropilenă de calitate superioară și este ușor de apucat chiar și de micile mânuțe. Materialul din latex este ușor de curățat și este rezistent la temperatură. 

Toate Suzetele NUK sunt prevăzute cu sistem de ventilare a aerului NUK ce permite aerului să iasă printr-un ventil. Astfel, suzeta rămâne moale și flexibilă și relaxează maxilarul.