It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Set Welcome NUK

  • 1 x Suzetă din silicon Genius “My First NUK” (0-6 luni) și 1 x Cutie pentru depozitarea igienică a suzetei
  • 1 x Perie pentru păr NUK pentru o îngrijire delicată a părului
  • 1 x Forfecuță pentru unghii NUK (include capac protector) pentru îngrijirea unghiilor bebelușilor
  • 1 x Set de Inele Gingivale NUK (3 luni+) pentru masajul și calmarea erupțiilor dentare 
  • 1 x Periuță pentru masajul gingiilor NUK și 1 x Periuță pentru spălarea dinților, include inel protector (6 luni+)

 

Set Welcome NUK, setul perfect pentru nou-născuți, 7 produse NUK într-o geantă drăguță

Fiecare eveniment important din viețile noastre necesită o pregătire ca la carte. Acest lucru este valabil și pentru viitorii părinți care așteaptă cu nerăbdare venirea micuțului lor pe lume. Pentru a-l întâmpina cum se cuvine, este necesar să facă câteva pregătiri înainte de venirea acasă.

De aceea, NUK a creat Setul Welcome ce include 7 produse practice și o geantă drăguță pentru viața de zi cu zi a bebelușului. Dacă mama și tatăl nu s-au gândit la acest lucru, setul din 8 piese poate fi, de asemenea, un cadou minunat din partea rudelor sau a prietenilor.

Suzeta Genius „My First NUK“ 

Mulți părinți își pun încrederea în Genius NUK atunci când aleg o suzetă pentru micuții lor. Aceasta satisface nevoia nativă a bebelușilor de a suge, îi calmează și îl relaxează. Pentru toți copiii care folosesc o suzetă, acesta este un exercițiu foarte important pentru mușchii feței și a maxilarului și contribuie la dezvoltarea orală sănătoasă. Forma suzetei NUK a fost dezvoltată alături de medici experți și este optimizată constant. 

Am reușit să îmbunătățim forma NUK, care este potrivită pentru maxilar și să transformăm Genius NUK într-o suzetă care este mult mai delicată cu dinții copilului. Partea plată oferă limbii mai mult spațiu pentru mișcări naturale în timpul sugerii. Pentru a reduce presiunea asupra dinților și a maxilarului, gâtul tetinei Genius NUK este mult mai subțire și mai îngust. Cutia transparentă pentru suzetă asigură păstrarea acesteia într-un mod igienic.

Perie pentru bebelus NUK

Datorită faptului că poate fi spălată la 60 de grade, Peria de la NUK oferă o îngrijire optimă. Dinții din nailon sunt foarte moi, fiind cea mai bună metodă pentru îngrijirea părului și pentru masajul scalpului bebelușului. Mânerul are o formă specială pentru a putea fi ținută sigur în mână, iar culoarea gri deschis îi oferă un look modern.

Foarfeca pentru unghii pentru bebeluș NUK

Siguranță pentru micile mânuțe: Foarfeca pentru Unghii de la NUK face ca îngrijirea unghiilor bebelușului să fie atât de simplă și te ajută sa-i tai unghiile micuțului tău cu grijă și cu precizie. Vârfurile rotunjite o fac să fie și mai sigură. Lamele sunt realizate din oțel inoxidabil. Mânerele sunt acoperite de un material moale, anti-alunecare, iar pentru extra siguranță, acestea au un capac de protecție fabricat dintr-un material sintetic.

Set Inele Gingivale NUK

Setul de inele gingivale de la NUK îl ajută pe micuțul tău de două ori: inelul “Classic” masează palatul gurii și gingiile, iar inelul “Cool” fără lichid poate calma disconfortul creat de erupția dinților. Datorită formei ergonomice a inelului, acesta poate ajunge ușor în orice zonă a maxilarului. Mestecarea inelului stimulează fluxul de salivă și previne apariția cariilor. 

Periuță pentru masajul dinților NUK și Periuță pentru curățarea dinților NUK

Periuțele pentru dinți de la NUK sunt ideale pentru învățarea copilului, în mod treptat, să se spele singur pe dinți. Periuța pentru masaj masează delicat gingiile și palatul gurii și reduce presiunea asupra dinților. Periuța Trainer are dinți moi, din cauciuc rezistent, cu ajutorul cărora poți să cureți ușor primii dinți vizibili. În același timp, copilul tău învață mișcările potrivite pentru spălarea dinților. Inelul protector previne introducerea prea adânc a periuței în gură. De asemenea, acesta poate fi folos și ca suport pentru periuță.

Geanta NUK

Geanta NUK are un look modern, decorată cu steluțe, în culori de alb, gri și verde. Aceasta poate fi folosită și pentru depozitarea diverselor accesorii necesare bebelușului.  Geanta este fabricată dintr-un material textil, ecologic, de calitate superioară, care poate fi spălată manual. 

Setul Welcome NUK – Perfect pentru nevoile nou-născuților.

---

Setul NUK este coform cu Standardul European de Siguranță EN1400.

Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile din interior. Vă rugăm să păstrați informațiile despre produs și articol / nr. LOT nr. pentru o viitoare utilizare.