NUK. Intelegem Viata.

Premii: Increderea ta ne ghideaza

Produsele NUK sprijina copiii in dezvoltarea lor sanatoasa si face viata de zi cu zi a parintilor mult mai usoara. Acest lucru este posibil datorita sistemului strict de control al calitatii, care asigura ca produsele noastre indeplinesc cele mai inalte standarde. Astfel, putem sa castigam increderea oamenilor

care aleg zi de zi produsele noastre. Certificarile arata pozitia noastra pe piata in comparatie cu concurentii si reprezinta o confirmare importanta a activitatii noastre. Va prezentam aici o selectie de premii si certificari internationale.

 

 

Ultimele certificari

Un moment important pentru NUK

NUK a fost ales unul dintre "Brandurile Secolului" de catre renumita editura Deutsche Standards.

In 2016, NUK a primit o onoare foarte speciala: editura Deutsche Standards a introdus NUK in cercul "Brandurile Secolului". Brandurile cautate sunt acele branduri care sunt considerate a fi lideri in categoria lor de produse. In categoria "Suzete", editorii si juriul de la Deutsche Standards au fost cu totii de acord: trebuie sa fie NUK.

Brandurile secolului si istoria lor interesanta pot fi gasite in volumul "Brands of the Century - Stars 2016".

Suntem foarte incantati si multumim editurii pentru aceasta onoare. 

Toate datele si informațiile despre aceasta publicatie pot fi gasite aici.

Premii de la organizatii de consumatori

Liderii de opinie au decis.

De asemenea, liderii de opinie recunosc ca produsele NUK indeplinesc cerintele de cea mai inalta calitate. Aici poti gasi o selectie de premii de la organizatiile de consumatori de varf.

Premii prin recomandari institutionale

Sanatatea este prioritatea noastra.

Dezvoltarea sanatoasa a copiilor este prima noastra prioritate si va fi sustinuta oricand de produsele NUK. NUK a primit premii de la mai multe institutii pentru beneficiile formei originale a tetinei NUK potrivita pentru maxilar. 

Design excelent.

Design inteligent pentru o dezvoltare sanatoasa.

Forma urmeaza functia. Daca acest lucru functioneaza foarte bine, nu doar clientii vor realiza asta, ci si un juriu de designer. Poti gasi aici o selectie de premii pe care NUK le-a primit pentru un design deosebit al produselor.