Klicken Sie Für
      Produktinfos
  einfach auf die Icons.

  • play-pause

Pur si simplu ingenios.

Cel mai bun devine chiar mai bun: redefinim in mod constant forma NUK incercata si testata, care este modelata dupa mamelonul mamei in timpul alaptarii: mai mult decat atat, descoperirile medicale alaturi de detaliile tehnice fac ca NUK Genius sa fie foarte delicata cu maxilarul si dintii.

Inspirata de natura – forma optimizata.

Forma NUK, care este potrivita pentru maxilar, alaturi de imbunatatirile aduse tetinei, fac ca NUK Genius sa fie una dintre cele mai bune suzete, deoarece aceasta se poate modela dupa palatul gurii bebelusului, ofera suficient spatiu limbii pentru miscari naturale si reduce presiunea exercitata asupra maxilarului si dintilor. 

In acest fel, noul NUK Genius satisface nevoia naturala de a suge a bebelusului si il calmeaza in acelasi timp.

Descopera noul NUK Genius.

Toate informatiile despre NUK Genius cu doar un click.

Cu siguranta, bine informat: cu brosura NUK Genius.

Ce inseamna de fapt "nevoia naturala de a suge"? De ce o suzeta are un efect atat de calmant asupra bebelusului tau? Si de ce noul NUK Genius incurajeaza dezvoltarea dintilor si a maxilarului copilului tau? Raspunsul la aceste intrebari si la multe altele il gasesti in noua brosura NUK Genius. E de ajuns sa faci click aici.

Recomandata de experti.

I-am adresat medicului ortodont Dr. med. dent. H. con Treuenfels intrebari legate de suzete pe care si le pun multe mame. Printre intrebarile la care raspunde in interviul nostru, se afla si intrebarile "cum poate o suzeta sa il calmeze pe copil" si "daca este bine ca parintii sa ii dea copilului o suzeta". Poti sa afli raspunsul la aceste intrebari si la multe altele in sectiunea "Interviuri cu experti".