It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Tetină NUK pentru copiii cu palatoschizis (palat despicat)

  • Tetină specială din latex
  • Suprafața mare acoperă fisura boltei palatine în timpul hrănirii
  • Găurile pot fi făcute ulterior în funcție de nevoi și de instrucțiunile medicului
  • Este inclus un inel de înșurubare care se potrivește tuturor biberoanelor standard folosite, de obicei, în spitale și acasă  

Hrănirea bebelușilor cu cheiloschizis sau palatoschizis poate crea unele probleme: acestor copii le poate fi dificil sau chiar imposibil să respire normal atunci când sunt hrăniți.

Acest lucru înseamnă că atât alăptarea, cât și hrănirea cu biberonul, pot fi dificile. Pentru acești copii, NUK a dezvoltat tetine speciale, bazate pe structura anatomică specifică a maxilarului bebelușilor cu cheiloschizis sau palatoschizis.

Tetina specială pentru palatoschizis încurajează mișcările naturale atunci când copilul se hrănește și mestecă. În timpul înghițirii, partea plată a tetinei acoperă despicătura palatină astfel încât alimentele să nu poată intra în tractul respirator. Alimentele și saliva se pot amesteca împreună, în același timp, factor care este foarte important pentru digestie. Găurile pot fi făcute ulterior în funcție de nevoi și de instrucțiunile medicului.