It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Tetină specială NUK pentru copiii cu cheiloschizis (buză de iepure)

  • Tetină specială din latex
  • Forma curbata a tetinei va acoperi despicătura buzei
  • Este inclus un inel de înșurubare care se potrivește tuturor biberoanelor standard folosite, de obicei, în spitale și acasă
  • Orificiu mediu (pentru formule de lapte)

Hrănirea bebelușilor cu cheiloschizis sau palatoschizis poate crea unele probleme: acestor copii le poate fi dificil sau chiar imposibil să respire normal atunci când sunt hrăniți.

Acest lucru înseamnă că atât alăptarea, cât și hrănirea cu biberonul, pot fi dificile. Pentru acești copii, NUK a dezvoltat tetine speciale, bazate pe structura anatomică specifică a maxilarului bebelușilor cu cheiloschizis sau palatoschizis.

Tetina specială NUK pentru copiii cu “buză de iepure” a fost dezvoltată ca un ajutor pentru copil atunci când se hrănește, putând fi folosită atât pentru despicături unilaterale, cât și pentru despicături bilaterale. Forma și funcționalitatea sa au fost adaptate și nu seamană cu un aparat protetic. Prin acoperirea despicăturii buzei, cavitatea bucală poate fi închisă complet, permițând crearea unui vacuum intra-oral.