It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Biberon First Choice Plus Disney Classics cu Controlul Temperaturii, 300 ml

 • Cu indicator de control al temperaturii integrat ce își schimbă culoarea dacă lichidul din interior este prea fierbinte. Astfel, culoarea albastră a indicatorului devine albă.
 • Testat clinic*: pentru o combinație optimă între hrănirea la sân și hrănirea cu biberonul
 • Potrivit pentru maxilar, tetină foarte moale din silicon, 6-18 luni M (orificiu mediu = pentru formulă)
 • Ușor de umplut și de curățat: sticlă cu gât extra-larg
 • Fabricat din poliamidă de calitate superioară, ușoară, fără BPA 
 • 6 - 18 m

Hrănire sigură și relaxată datorită Controlului Temperaturii de la NUK 

Când le este foame bebelușilor, mâncarea nu trebuie să fie nici prea fierbinte, nici prea rece. De aceea, mămicile și tăticii verifică temperatura de hrănire, înainte de fiecare masă. Pentru a afla când este atinsă temperatura optimă de hrănire, poate fi o provocare. Acesta este motivul pentru care au fost create biberoanele First Choicede la NUK cu Controlul Temperaturii. 

Această funcționalitate nu a mai existat, sub această formă, până acum. Pentru a evita hrănirea bebelușului la temperatură prea mare, biberoanele First Choicede la NUK sunt prevăzute cu un Indicator de Control al Temperaturii. Este asemănător unui termometru, cu scala de gradație - temperatura conținutului schimbă culoarea scalei. Această funcție îi va ajuta pe părinți să îi hrănească pe copii la temperatura optimă.

Dacă mâncarea este prea fierbinte, indicatorul care în mod normal este de culoare albastră, devine alb. În mod ideal, hrana ar trebui să aibă temperatura corpului (37°C) și corespunde culorii medii albastre de pe display. Noua funcție Controlul Temperaturii este integrată în sticlele biberoanelor First Choice+ de la NUK, din poliamidă și polipropilenă. Edițiile realizate sub licență sunt excluse.

Important: Controlul Temperaturii de la NUK reprezintă o metodă adițională de verificare. De aceea, te rugăm să verifici, din nou, temperatura, manual înainte de a-l hrăni pe copil. Pentru verificare, poți turna câteva picături de hrană pe încheietura mâinii.

Cea mai naturală tetină pentru bebelușul tău

Timp de mulți ani, First Choice NUK a fost prima alegere pentru hrănirea bebelușului cu biberonul. Cu First Choice+ NUK, am reușit să ne apropiem și mai mult de natură - pentru o dezvoltare sănătoasă a maxilarului și o senzație de băut ca la sânul mamei.

Forma corectă și naturală pentru maxilar

Forma specială NUK este realizată după modelul mamelonului mamei în timpul alăptării. Aceasta lasă limbii și maxilarului suficient spatiu de mișcare în timp ce copilul suge.

Moale ca sânul mamei

Cu noua sa zonă moale, tetina din silicon se potrivește perfect pe palatul gurii bebelușului - creând o senzație naturală în timp ce bea. 

Ajută la prevenirea colicilor

Sistemul de ventilare anti-colici creează un flux natural, astfel încât bebelușul să poată bea într-un mod relaxat, fără a înghiți aer.

Testat clinic*

Datorită formei sale deosebit de naturale, tetina NUK este acceptată de copii. Astfel, este special adaptată atât pentru bebelușii care sunt hrăniți cu biberonul, cât și pentru cei care sunt alăptați.

Biberon realizat din poliamidă transparentă, ușoară: 

 • Indicatorul Controlul Temperaturii NUK își schimbă culoarea din albastru (rece) în alb (prea fierbinte). 
 • Igienic, fără miros, fără substanțe dăunătoare - fără BPA 
 • Ușor de umplut și de curățat - sticlă cu gât extra-larg
 • Ușor de apucat - formă ușor conturată a sticlei cu bază lată
 • Combinații nelimitate - cu toate accesoriile First Choice+ NUK

*Studiu științific: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10: 6.  Pentru mai multe detalii, vizitează http://nuk.com/research


99% dintre mame au confirmat că  First Choice+ de la NUK nu provoacă colici. **

**Studiu de Piață Independent, 205 mame, Germania 2018 

 ---

Biberoanele NUK respectă Standardul European de Siguranță EN14350.

Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile din interior. Vă rugăm să păstrați informațiile despre produs și articol / nr. LOT pentru o viitoare utilizare.