It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Căni Evolution NUK

Cana potrivită pentru fiecare etapă de dezvoltare

Iuhuu– învățăm să bem din cană! Unul dintre cei mai importanți pași, destul de dificil, în dezvoltarea oricărui bebeluș, este să bea singur. Este nevoie de multă răbdare și îndemânare. Prin urmare, din dorința de a-ți ajuta copilul să bea singur, am conceput Cănile Evolution NUK: trei căni ce "cresc" cu micuțul tău. Capacele interschimbabile ale Cănilor Evolution NUK sunt special concepute pentru fiecare etapă de dezvoltare a copilului tău. Astfel, procesul de învățare este mult mai distractiv!

Cana Trainer NUK

230 ml

Cana Mini Magic NUK

160 ml

Cana Magic NUK

230 ml

Cana Action NUK

230 ml

Cana Trainer NUK

ușor de ținut în mână și plăcută la atingere

Primul pas:

tranziția blândă către prima cană: această cană are un cioc de băut ce este foarte blând cu gingiile si palatul gurii. Nu doar că oferă o senzație plăcută gurii bebelușului, dar permite și o tranziție ușoară către prima cană. Micuțele mâini și degete pot ține, fără efort, mânerele ergonomice. Cana Magic NUK este prevăzută cu100% sistem anti-curgere.

Cana Magic NUK

bei de jur împrejur precum copiii mari

Al doilea pas:

acum poți bea precum "copiii mari": adică, de jur împrejur ca dintr-o cană normală. Totuși, există o mică diferență "magică": cana este prevăzută cu un sistem anti-curgere printr-un disc din silicon ce sigilează până la 100%. Chiar și așa, să bea din cană este foarte ușor de realizat: micul învățăcel trebuie doar să bea folosind marginea pentru băut. Pentru siguranță în călătorii, Cana Magic NUK are și un capac protector.

Cana Action NUK

flexibilă și sigură în orice situație

Al treilea pas:

toate lucrurile bune vin în trei: această cană îi ține companie celui mic, într-o perioadă mai activă, când mișcarea și acțiunea sunt în prim plan. Capacul conține un pai flexibil și moale, foarte blând cu palatul gurii. Și când sunteți în călătorii, printr-o simplă răsucire, paiul dispare în capac pentru ca totul să rămână curat și uscat.

Aceste căni nu doar îi ajută pe copii să învețe să bea, însă fac viața de zi cu zi, mai ușoară. Toate sunt compuse din puține elemente ce pot fi ușor curățate, asamblate și dezasamblate. În plus, toate cele trei căni sunt realizate din materiale rezistente, de calitate superioară, pentru a rezista multor aventuri. 

Pentru a bea, trebuie să arate atrăgător, de asemenea! De aceea, Cănile Evolution NUK sunt disponibile în culori atrăgătoare și tematici simpatice cu tigru, koala și micul urs.