It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Filozofia NUK – Înțelegem viața

Înțelegem viața – de fapt, ce înseamnă?

Pentru NUK, înseamnă să menținem o strânsă legatură cu experții care joacă un rol important în dezvoltarea sănătoasă a unei noi vieți: moașe, medici, nutriționiști și, bineînțeles, voi, părinții. Am copiat cele mai bune idei din natură: de exemplu, modelul pentru suzeta si tetina NUK ce se aseamănă cu forma mamelonului unei mamei în timpul alăptării.

Cu toate acestea, de departe, "înțelegem viața" înseamnă a fi conștienți de nevoile celor care sunt cei mai importanți pentru noi: copiii. Cercetăm diferitele lor stadii de dezvoltare, la fiecare vârstă, și îmbunătățim în permanență produsele NUK. Fiecare produs NUK de dezvoltă dintr-un alt produs NUK - astfel incât să puteți fi întotdeauna siguri că faceți ceea ce este cel mai potrivit pentru copilul vostru - chiar de la început.

Înțelegem copiii.

De la naștere până la grădiniță.

[Translate to romanian:] Understanding Children

Chiar dacă nu a trecut mult timp de când au venit pe lume, deja, copiii încearcă să ne spună de ce au nevoie. Iar noi dorim să înțelegem care sunt nevoile lor, chiar din prima zi. Pentru că nevoile copiilor la vârsta de trei luni sunt diferite de cele ale copiilor de la opt luni, care se "luptă" cu apariția primului lor dinte. Doar examinând și înțelegând complet fiecare etapă de dezvoltare, putem găsi soluțiile potrivite pentru nou-născuți și pentru copii. Produsele noastre se dezvoltă unul din altul și cresc împreună cu copilul - de la naștere până la grădiniță.

Și, partea cea mai bună a muncii noastre, este să învățăm câte ceva de la fiecare copil. De la fondarea companiei noastre, în 1956, peste 50 de milioane de copii s-au născut în Germania și suntem încântați că atât de mulți părinți au avut și continuă să aiba încredere în produsele NUK.

Înțelegem părinții.

Și rutina zilnică care devine brusc o aventură.

[Translate to romanian:] Understanding Parents

Copiii schimbă totul în viețile părinților. Și noii părinți își pun mii de întrebări. Noi știm asta și dorim să îi sprijinim pe părinți în noul lor rol, oferindu-le servicii, articole utile și produse care ajută la dezvoltarea sănătoasă a copiilor și pot face viața de zi cu zi a părinților mai ușoară.

În paginilie noastre din categoria "Ajutor și Sfaturi", puteți găsi toate informațiile ordonate conform etapelor de viață, precum și interviuri cu experți, unde moașele, medicii și nutriționiștii răspund celor mai frecvente întrebari ale voastre.

 

 

Înțelegem experții.

Până când sunt cu toții de acord.

[Translate to romanian:] Understanding Experts

De la prima idee și până la finalizarea unui produs NUK, alocăm suficient timp pentru a ajunge la rezultatul dorit. Pentru că vrem ca ideea să devină soluția perfectă pentru copil și pentru mamă. Și pentru că moașele, medicii pediatri, medicii dentiști, medicii nutritioniști și, bineînțeles, părinții, știu cel mai bine care sunt nevoile nou-născuților și ale copiilor, aplicăm cunoștințele și experiența lor pentru a dezvolta noi produse și servicii, dar și pentru a le îmbunătăți produsele existente.

Departamentul nostru de control al calității se asigură că produsele NUK ajung pe raft la aceeași calitate pentru care compania NUK a fost și este cunoscută de mai bine de 60 de ani.

 

 

Înțelegem natura.

Esența brand-ului NUK.

[Translate to romanian:] Understanding Nature

Natura ne oferă cele mai bune soluții și idei pentru dezvoltarea produselor noastre. Iar noi îi acordăm mare atenție: de exemplu, în urmă cu 60 de ani, am descoperit că mamelonul unei mame se potrivește perfect în gura nou-născutului atunci cand este alăptat - și, considerând acest lucru ca model, am dezvoltat prima tetină asimetrică.

Are formă ortodontică, ajută la dezvoltarea maxilarului și previne apariția danturii strâmbe și poziționarea defectuoasă a maxilarului. Prin urmare, tetinele și suzetele NUK îi liniștește, în egală masură, atat pe copii, cât și pe părinții acestora.

 

 

What is new

Good to know