It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Tetine First Choice+ NUK

3 tipuri de orificii

Flux perfect la fiecare masă 

Pentru a te asigura că bebelușul se bucură de o masă relaxantă, tetinele NUK sunt disponibile cu orificii de curgere de dimensiuni diferite. Dimensiunea S este pentru lichide subțiri, cum este laptele matern, formula de lapte de început și ceaiul și dimensiunea M este pentru formula de lapte. 

Când copilul învață să bea singur (de la 6 luni), poate fi utilizată tetina Controlul Fluxului NUK. Cu deschiderea în formă de Y, îi permite copilului să controleze fluxul de curgere a lichidului. Indiferent de tipul de hrană sau cât de încet sau de rapid bea cel mic. 

2 tetine de dimensiuni diferite

Pentru o potrivire perfectă

Pe măsură ce fața copilului crește, palatul gurii crește, de asemenea. De aceea, NUK îți oferă două tetine de dimensiuni diferite.

Forma

Naturală și potrivită pentru maxilar

Forma specială NUK este realizată după modelul mamelonului unei mame atunci când alăptează. Oferă îndeajuns spațiu pentru limbă și pentru mișcările naturale de hrănire. Zona moale permite tetinei să se potrivească și mai bine în palatul gurii - pentru o senzație naturală de hrănire. 

Fără colici

Sistemul de Ventilare a Aerului Anti-Colici 

Asigură o curgere naturală a lichidului, astfel încât copilul să se hrănească într-o manieră relaxantă, fără să înghită aer.

dintre copii acceptă tetina First Choice+ NUK.*
dintre mame confirmă că biberonul First Choice+ NUK nu provoacă colici.*

* Studiu de Piață Independent, 205 mame, Germania 2018.