It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Pentru fiecare vârstă și pentru fiecare tip de hrană, NUK îți oferă tetina cu dimensiunea potrivită.  Pentru o dezvoltare sănătoasă a maxilarului, tetinele și suzetele ar trebui să se adapteze perfect în gura copilului, în fiecare etapă a vieții. Experții noștri au descoperit modul în care bolta palatină a unui copil se schimbă între 0 și 36 de luni și au creat tetine de dimensiuni diferite pentru 4 grupe diferite de vârstă.

 

 

 

Sistemul de mărimi NUK oferă două tetine de dimensiuni diferite fiecare cu un număr diferit de orificii diferite: Dimensiune 1 de la 0 la 6 luni și Dimensiune 2 de la 6 la 18 luni. Orificiile de dimensiunea S, M și L sunt ideale pentru lapte matern, apă și ceai, formule de lapte.

 

 

Cele patru mărimi ale suzetei se referă doar la Suzeta Genius NUK - este prima suzetă cu dimensiuni speciale pentru nou-născuți, de la 0 la 2 luni. Cele de la 0-6 luni, 6-18 luni și 18 luni+ se referă la toate Suzetele NUK.