It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Despre First Choice+ NUK cu Controlul Temperaturii:

Pentru a te asigura că hrana bebelușului tău nu este prea fierbinte, biberoanele First Choice+ NUK sunt acum disponibile cu Indicator de Control al Temperaturii. Seamănă cu un termometru, este poziționat în scala de măsurare a biberonului și își schimbă culoarea în funcție de temperatura lichidului din interior. Dacă lichidul este prea fierbinte, culoarea albastră a indicatorului devine albă. 

În mod ideal, hrana bebelușului ar trebui să aibă temperatura corpului (37 °C = albastru deschis). Vă rugăm să verificați, încă o dată, temperatura, înainte de hrănire.

*Cu excepția biberoanelor din sticlă NUK și biberoanele din gamele Disney și Rose & Blue NUK.

Biberoane First Choice+ NUK cu Controlul Temperaturii:

Biberon First Choice+ NUK, diverse modele
Biberon First Choice+ Mickey Disney NUK
Biberon First Choice+ Disney Classics NUK

Gama completă de Biberoane First Choice+ NUK cu Controlul Temperaturii:

Despre First Choice+ de la NUK:

Pentru mulți ani, gama First Choice+ NUK a fost extrem de populară în Germania. Pentru un motiv întemeiat: tetinele First Choice+ NUK le permit bebelușilor să se hrănească într-un mod relaxat și, de aceea, 99%* dintre bebeluși le acceptă. Mai mult decât atât, sunt realizate considerând descoperirile științifice în domeniu. Doctorii și personalul medical știu aceste lucruri și, de aceea, tetinele NUK sunt considerate nr. 1* în clinicile din Germania. 

Forma este cea care contează.

Gura joacă un rol esențial în dezvoltarea sănătoasă a copilului tău. Respirația, hrănirea, percepțiile senzoriale - toate necesită o corelare perfectă între maxilar, palatul gurii, limbă și buze. Prin alăptare, acestea sunt antrenate încă de la naștere. 

Naturală și potrivită pentru maxilar

Forma specială NUK este asemănătoare mamelonului unei mamei atunci când alăptează.

Extrem de moale

Forma specială NUK este asemănătoare mamelonului unei mamei atunci când alăptează.

Fără colici*

Sistemul de Ventilare a Aerului Anti-Colici NUK asigură o curgere naturală a lichidului pentru ca bebelușul să nu înghită aer atunci când se hrănește.

Alăptarea și biberoanele.

Când alăptează, mamelonul mamei își schimbă forma și se adaptează perfect în gura copilului. Pe baza acestui fapt, am creat Forma Specială NUK, potrivită pentru maxilar. Datorită formei sale naturale, tetina NUK este foarte bine acceptată de copii și este potrivită pentru combinarea biberoanelor cu alăptarea - este dovedit clinic.*

Multe dintre produsele NUK sunt fabricate în Germania și sunt supuse unor verificări continuue ale calității. Materiile noastre prime și furnizorii, de asemenea, procesul de producție și verificarea finală, sunt supuse unui sistem strict de verificare a calității.

Totul se potrivește:

Capac de protecție

Capac pentru protecție și transport.

Tetină din silicon sau din latex

Tetina din silicon este rezistentă la temperatură și durabilă, nu are miros și are un gust neutru. Tetina din latex este moale, este flexibilă și rezistentă la rupere, cu gust propriu.

Disc pentru închidere

Fără curgere atunci când nu vă doriți acest lucru.

Biberon

Sticla biberonului este realizată fie din plastic rezistent, de calitate superioară, fie din borosilicat.

Părinții și bebelușii iubesc First Choice Plus NUK.

Împreună cu experții, timp de peste 60 de ani, am creat biberoane NUK. În departamentul nostru de cercetare și dezvoltare, suntem o echipă foarte unită: angajați, cercetători independenți, doctori și moașe. Doar atunci când un produs a trecut toate testele, va intra în producție.

Și tot nu este de ajuns pentru noi. De aceea, la final, îi întrebăm pe cei care știu cel mai bine: mamele și bebelușii lor.

dintre mame confirmă că biberonul First Choice Plus NUK nu cauzează colici.*

dintre bebeluși acceptă First Choice Plus NUK.*

dintre mame recomandă First Choice Plus NUK.*

*Studiu de Piață Independent, 205 mame, Germania 2018