It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Suzeta Space NUK

Permite pielii sensibile a bebelușului să respire

Suzetele sunt adesea ajutoare minunate pentru calmarea bebelușilor și satisfacerea nevoii lor înnăscute de supt. Space NUK este deosebit de blândă cu pielea delicată a bebelușului. Orificiile sale extra-mari de ventilație asigură o circulație mai mare a aerului și astfel lasă pielea să respire mai eficient.

Când sug, bebelușii fac exerciții și antrenează mai mulți mușchi, necesari pentru a înghiți, a mesteca și a vorbi corect, pe măsură ce cresc. Designul suzetei NUK Space este atât de plat și de îngust pentru a se potrivi perfect în gura mică a bebelușului, lăsând în același timp spațiu suficient pentru mișcări naturale de supt. După cum au confirmat moașele, pediatri, ortodonți și mamele. **

Contact Minim cu Pielea

Debit maxim de aer

dintre mamele chestionate ar recomanda Space NUK copiilor cu piele sensibilă*.

* Studiu de piață independent, 114 mame; Germania 2018

Dar Space NUK oferă multe altele: suzeta are cea mai bună tetină NUK dezvoltată vreodată în forma originală NUK. Acesta este realizată pe modelul mamelonului unei mame ce alăptează și promovează dezvoltarea orală sănătoasă a copilului. La urma urmei, s-a dovedit că:

suptul nu este important doar pentru consumul de alimente, ci promovează și dobândirea altor abilități cheie.

Când sug, bebelușii fac exerciții și antrenează mai mulți mușchi necesari pentru a înghiți, a mesteca și a vorbi, în mod corespunzător pe măsură ce cresc. Designul suzetei Space NUK este atât de plat și de îngust, pentru a se potrivi perfect în gura mică a bebelușului, lăsând în același timp suficient spațiu pentru mișcări de supt naturale. După cum au confirmat moașele, pediatri, ortodontiști și mamele**.

Formă originală NUK

Bazată pe natură

Pe măsură ce copiii cresc, maximarul și palatul gurii cresc, de asemenea. Pentru o potrivire perfectă, Space NUK este disponibilă în trei dimensiuni*.

* Recomandarea de mărime este orientativă și poate varia în funcție de dezvoltarea individuală a copilului tău.

Noua Space NUK nu este doar un succes pentru experți: designul s-a dovedit popular și pentru adulți și tineri. Suzeta ușoară și aerisită este disponibilă într-o serie de modele adorabile: alegeți între tigru, koala, urs și balenă ... sau, pur și simplu, luați-le pe toate!

Suzeta Space NUK are cea mai bună tetină dezvoltată vreodată. Forma originală NUK este realizată după modelul mamelonului unei mame ce alăptează, promovând dezvoltarea generală sănătoasă a bebelușului. Aflați mai multe despre forma ortodontică NUK.