It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

dintre mamele chestionate ar recomanda Space NUK copiilor cu piele sensibilă*.

Suzeta Space NUK

Permite pielii sensibile a bebelușului să respire

Suzetele sunt adesea ajutoare minunate pentru calmarea bebelușilor și satisfacerea nevoii lor înnăscute de supt. Space NUK este deosebit de blândă cu pielea delicată a bebelușului. Orificiile sale extra-mari de ventilație asigură o circulație mai mare a aerului și astfel lasă pielea să respire mai eficient.

Când sug, bebelușii fac exerciții și antrenează mai mulți mușchi, necesari pentru a înghiți, a mesteca și a vorbi corect, pe măsură ce cresc. Designul suzetei NUK Space este atât de plat și de îngust pentru a se potrivi perfect în gura mică a bebelușului, lăsând în același timp spațiu suficient pentru mișcări naturale de supt. După cum au confirmat moașele, pediatri, ortodonți și mamele. **

Contact Minim cu Pielea

Debit maxim de aer

Ușor de acceptat

Suzetele NUK se simt familiar și se potrivesc perfect în gurile copiilor. 95% dintre copii accepta noua suzetă NUK Space.**

* Studiu de piață independent, 114 mame; Germania 2018

Dar Space NUK oferă multe altele: suzeta are cea mai bună tetină NUK dezvoltată vreodată în forma originală NUK. Acesta este realizată pe modelul mamelonului unei mame ce alăptează și promovează dezvoltarea orală sănătoasă a copilului. La urma urmei, s-a dovedit că:

suptul nu este important doar pentru consumul de alimente, ci promovează și dobândirea altor abilități cheie.

Când sug, bebelușii fac exerciții și antrenează mai mulți mușchi necesari pentru a înghiți, a mesteca și a vorbi, în mod corespunzător pe măsură ce cresc. Designul suzetei Space NUK este atât de plat și de îngust, pentru a se potrivi perfect în gura mică a bebelușului, lăsând în același timp suficient spațiu pentru mișcări de supt naturale. După cum au confirmat moașele, pediatri, ortodontiști și mamele**.

Formă originală NUK

Bazată pe natură

Tetină mai subțire și mai îngustă

reduce presiunea asupra maxilarului și a dinților.

Vârful mai plat și partea superioară mai moale

ofera o senzație placută în gură și mai mult spațiu pentru mișcări naturale.

92% of the breastfeeding mothers confirm that the NUK Pacifiers did not affect breastfeeding.*

NUK Pacifiers feel familiar and fit optimally into babies’ mouths. 95% of the babies accept them.*

100% of the orthodontists confirm that the new NUK Pacifiers do not cause crooked teeth or jaw misalignment.**

 

* Independent market research, 307 mothers, Germany 2017

** Independent market research, 50 orthodontists, Germany 2017

Pe măsură ce copiii cresc, maximarul și palatul gurii cresc, de asemenea. Pentru o potrivire perfectă, Space NUK este disponibilă în trei dimensiuni*.

* Recomandarea de mărime este orientativă și poate varia în funcție de dezvoltarea individuală a copilului tău.

Noua Space NUK nu este doar un succes pentru experți: designul s-a dovedit popular și pentru adulți și tineri. Suzeta ușoară și aerisită este disponibilă într-o serie de modele adorabile: alegeți între tigru, koala, urs și balenă ... sau, pur și simplu, luați-le pe toate!

Suzeta Space NUK are cea mai bună tetină dezvoltată vreodată. Forma originală NUK este realizată după modelul mamelonului unei mame ce alăptează, promovând dezvoltarea generală sănătoasă a bebelușului. Aflați mai multe despre forma ortodontică NUK.