It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Cele mai bune suzete NUK din toate timpurile.

Pe lângă faptul că asigură aportul de alimente, suptul ajută și la dezvoltarea diferitelor abilități. Pentru acest lucru, limba trebuie să aibă suficient spațiu de mișcare. Acesta este singurul mod de a antrena fiecare mușchi de care copilul are nevoie pentru a înghiți, a mesteca și a învăța să vorbească corect. Iar acest lucru este posibil cu suzeta NUK: fiind plată, subțire și îngustă, aceasta lasă limbii suficient spațiu de mișcare. Mai mult decât atât, suzeta se potrivește perfect în gură, în timp ce copilul suge. Acest lucru este confirmat de moașe, pediatri și medici ortodonți.*

* Studiu de piață independent făcut cu 50 moașe, 50 pediatri și 50 medici ortodonți; Germania 2017

Gâtul tetinei mai subțire și îngust

reduce presiunea asupra maxilarului și a dinților.

Vârful mai plat și partea superioară mai moale

oferă o senzație plăcută în gură și mai mult spațiu pentru mișcări naturale.

92% dintre mame confirmă faptul că suzetele NUK nu afectează alăptarea.*

Suzetele NUK oferă o senzație familiară și se potrivesc perfect în gura bebelușilor. 95% dintre bebeluși le acceptă.*

100%  dintre medicii ortodonți confirmă faptul că noile suzete NUK nu cauzează apariția unor anomalii dentare sau deformarea maxilarului.**

* Studiu de piață independent, 307 mame, Germania 2017

** Studiu de piață independent, 50 medici ortodonți, Germania 2017

Toți copiii vin pe lume cu nevoia înnăscută de a suge. Alăptarea satisface această nevoie, oferindu-le acestora tot ce au nevoie: să primească tot timpul hrana potrivită și să fie ținuți aproape de mamă. Însă, pentru mulți copii, nevoia de a suge merge dincolo de alăptare. Pentru acețtia, suzetele NUK sunt potrivite deoarece:

  • Forma unică NUK este realizată după modelul mamelonului mamei în timp ce alăptează.
  • Suzetele NUK sunt acceptate și de copiii care sunt alăptați.

Nu am inventat doar suzeta potrivită pentru maxilar, dar am și optimizat-o, astfel încât să fie și mai aproape de natură.

De mai bine de 60 de ani, suzetele NUK sunt dezvoltate alături de experți. Aceștia colaborează cu departamentul nostru de cercetare și dezvoltare: angajați, oameni de stiinta, medici, medici ortodonți, moașe și părinți. Doar atunci când toți sunt de acord că s-a obținut cel mai rezultat, produsul poate intra în producție. La final, cu ajutorul sondajelor de opinie, reverificăm opiniile experților.

Rezultatele sunt:

 

dintre moașe ar recomanda suzetele NUK mamelor care alăptează și vor să le ofere copiilor o suzetă.*
dintre pediatri confirmă faptul că noile suzete NUK se potrivesc optim pe palatul gurii copilului.*
dintre medicii ortodonți confirmă faptul că noile suzete NUK nu cauzează apariția unor anomalii dentare sau deformarea maxilarului.
dintre medicii ortodonți, pediatri și moașe confirmă faptul că noile suzete NUK sunt potrivite pentru a satisface nevoia înnăscută de a suge.*

* Studiu de Piață Independent cu 50 moașe, 50 pediatri și 50 medici ortodonți; Germania 2017

Suzetele NUK nu sunt evaluate doar de experți științifici și doctori, ci și de către voi, părinții. Pentru că atunci când vine vorba de copiii voștri, voi sunteți cei mai buni experți. Doar atunci când voi sunteți mulțumiți de suzetele NUK, suntem și noi. De aceea, vă cerem opinia despre suzetele NUK înainte de introducerea lor pe piață.

Rezultatele sunt:

 

dintre mame confirmă efectul de calmare pe care îl au suzetele NUK asupra copiilor lor.*
dintre mame confirmă faptul că noile suzete NUK nu afectează alăptarea.*
dintre bebeluși acceptă noile suzete NUK.*
dintre mame recomandă noile suzete NUK.*

* Studiu de Piața Independent cu 307 mame; Germania 2017

Silicon sau Latex?

[Translate to romanian:] silicone pacifiers
Siliconul are un gust și un miros neutru și este foarte rezistent la căldură. Suzetele din silicon sunt foarte igienice și ușor de curățat.
Latexul este un produs natural, moale. Materialul de culoarea mierii este foarte flexibil și rezistent la deteriorare.

Suzetele NUK – la fel de colorate ca viața însăși.

Classic NUK – forma originală potrivită pentru maxilar.

Cu elemente grafice mereu noi și culori vii, Classic NUK a fost însoțitorul perfect pentru copii, generații la rând.

Freestyle NUK – delicată cu pielea.

Deosebit de delicată cu pielea. Datorită designului inovativ, suzeta intră foarte puțin în contact cu pielea sensibilă a bebelușului, astfel permițându-i să respire.

[Translate to romanian:] NUK Freestyle soother

Trendline NUK – cu buton plat.

Perfectă pentru momentele când copilul adoarme. Cu design atrăgător, personaje populare sau cu Efect Strălucire-în-Întuneric - avem un model pentru fiecare preferință.

[Translate to romanian:] NUK Trendline pacifier with flat button

Genius NUK – de-a dreptul ingenios.

Aspectul său: minimalist. Apărătoarea pentru buze: perfecționată folosind ultimele descoperiri medicale și cu detalii bine alese.

[Translate to romanian:] NUK Genius pacifier

Suzetele NUK trebuie să îndeplinească cerințe ridicate, atât în ceea ce privește calitatea materialului, cât și modul de producere. Lucrăm cu pasiune, în fiecare zi, pentru a îndeplini aceste cerințe – și chiar a depăși standardele de calitate specifice. Pentru că știm că doar cea mai bună calitate este suficient de bună pentru copilul tău.

Înainte ca suzetele NUK să intre pe piață, fiecare suzetă trebuie să fie supusă numeroaselor verificări, să fie testate și să îndeplinească normele internaționale – trebuie să fie testată rezistența la deteriorare, să fie monitorizate de roboți și camere video și examinate de oameni specialiști în controlul calității.

Chiar și inspectorii independenți fac verificări la locul de producție din Germania. Însă, tot ceea ce contează pentru noi este încrederea a milioane de părinți în produsele noastre, de zeci de ani. Acesta este cel mai important premiu pentru noi și ne motivează să continuăm să stabilim noi standarde, în fiecare zi.