It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Cana Junior NUK cu Efect Cameleon, 300 ml, 18 luni+

  • Elementele grafice de pe cană își schimbă culoarea la cald sau la rece
  • Anti-curgere, cioc moale "push-pull" din silicon transparent
  • Cu capac protector și clips util pentru atașare la geantă sau pantaloni
  • Cană realizată din material ușor și rezistent (PP), fără BPA
  • Compatibilă cu accesoriile pentru biberoanele First Choice NUK
Detalii

Cana Junior NUK cu Efect Cameleon, cu cioc de băut push-pull, 300 ml, de la 18 luni, anti-curgere, cu clips practic, fără BPA, 1 bucată

Elementele grafice de pe Cana Junior NUK cu Efect Cameleon își schimbă culoarea la cald sau la rece, cucerindu-i pe cei mici și tranformând experiența hidratării într-un moment distractiv.

Cana Junior NUK a fost special concepută pentru copiii activi care sunt tot timpul în mișcare. Dacă micuților li se face sete în timp ce se joacă, atunci deschiderea și închiderea ciocului anti-curgere de tip "push-pull" din silicon transparent este o joacă de copii pentru ei.

Această cană este fabricată dintr-un material (PP) foarte ușor și extrem de rezistent, ce o face ideală pentru sport sau joacă, indiferent de vreme.

Pentru marii aventurieri:

Cana Junior NUK - pentru cei activi, care descoperă lumea pe propriile picioare.

---

Cănile NUK sunt conforme cu Standardul European de Siguranță EN14350.

Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile din interior. Vă rugăm să păstrați informațiile despre produs și articol / nr. LOT nr. pentru o viitoare utilizare. Cănile și ciocurile NUK sunt compatibile numai cu articolele din gama corespunzătoare.